Gerry Raghoebar
kaakchirurg, hoogleraar Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie,
UMCG Groningenn• Theoretische inleiding Het oogsten van intra-oraal bot en augmenteren
• Demonstratie Het oogsten van intra-oraal bot en augmenteren


Gerry Raghoebar voltooide zijn studie tandheelkunde in 1984 te Groningen. Van 1984 tot 1988 werd hij opgeleid tot specialist in de Mondziekten en Kaakchirurgie op de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Vanaf 1988 is hij als staflid verbonden aan de afdeling Kaakchirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen waar hij zich in het bijzonder toelegt op de implantologie, reconstructieve preprothetische chirurgie en secundaire reconstructies. In 1991 promoveerde hij aan de Rijksuniversiteit Groningen op een onderzoek getiteld ‘Secondary Retention of Molars’.

Per januari 2006 werd hij benoemd tot hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen met als persoonsgebonden leerstoel ‘Implantologie en Reconstructieve Preprothetische Chirurgie’.
 
 
►  volgende spreker

 
Social Media
Anthogyr MegaGen DentMerk Benelux B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Dent-Med Materials B.V. Easier Dental Care Memodent B.V. Pro-Cam Implants B.V. BioComp Dental B.V. Implant Direct Benelux Euroteknika NL dental bauer Nederland Thommen Medical B.V. Zimmer Biomet Nobel Biocare Nederland BV Straumann B.V. Dentsply Sirona