Ronnie Goené
implantoloog NVOI, afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, VUmc / ACTA Amsterdam
en Tendens Tandartsen Amsterdam• Theoretische inleiding Extraheren en direct implanteren in de esthetische regio
• Demonstratie Extraheren en direct implanteren in de esthetische regioRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.►  volgende spreker
 
Social Media
Anthogyr BioHorizons GmbH Euroteknika NL Dyna Dental Engineering B.V. Zimmer Biomet MIS Nederland MegaGen Benelux B.V. Thommen Medical B.V. TRI Dental Implants Benelux B.V. Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Implant Direct Benelux DentMerk Benelux B.V. Dent-Med Materials B.V. Excent Tandtechniek Straumann B.V. Nobel Biocare Dentsply Sirona Bright Benelux B.V. Memodent B.V. Henry Schein Dental BioComp Dental B.V.