Ronnie Goené
implantoloog NVOI, afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie, VUmc / ACTA Amsterdam
en Tendens Tandartsen Amsterdam• Theoretische inleiding Extraheren en direct implanteren in de esthetische regio
• Demonstratie Extraheren en direct implanteren in de esthetische regioRonnie J. Goené studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. In 1985 richtte hij, samen met anderen, de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam op.

De afgelopen 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van interdisciplinaire behandelstrategieën ten behoeve van patiënten met complexe tandheelkundige problemen. Momenteel is hij verbonden aan de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het ACTA/VU Medisch Centrum in Amsterdam.

Hij is oud bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) (1979-1990) en van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) (1995-2009). Van zijn hand zijn publicaties verschenen op het gebied van de parodontologie en implantologie en hij geeft frequent voordrachten en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van de implantologie.►  volgende spreker
 
Social Media
DentMerk Benelux B.V. Excent Tandtechniek Straumann B.V. Anthogyr BioHorizons GmbH Nobel Biocare Nederland BV MegaGen Benelux B.V. Implant Direct Benelux Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Dentsply Sirona Memodent B.V. Bright Benelux B.V. Euroteknika NL BioComp Dental B.V. MIS Nederland Dyna Dental Engineering B.V. Dent-Med Materials B.V. Zimmer Biomet Thommen Medical B.V.