Rutger Batenburg
kaakchirurg
Zeelandcare, Zeeland


 
• Theoretische inleiding Sinusbodemelevatie
• Demonstratie Sinusbodemelevatie


Rutger Batenburg studeerde achtereenvolgens Fysiotherapie (Utrecht, 1984) en Tandheelkunde (Groningen, 1989). Zijn opleiding tot kaakchirurg vond plaats in het Academisch Ziekenhuis Groningen (1995).

Van 1995 tot 1999 werkte hij als staflid in het Academisch Ziekenhuis Groningen en gaf hij onderwijs aan studenten tandheelkunde en kaakchirurgen in opleiding. Daarnaast deed hij wetenschappelijk onderzoek in de implantologie, waar hij in 1998 op gepromoveerd is met het proefschrift ‘Implants Supporting Mandibular Overdentures’. Verder schreef hij talloze publicaties in internationale tijdschriften.

Dr. R.H.K. Batenburg is verbonden als kaakchirurg en implantoloog aan het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen en Goes en sinds de oprichting werkzaam bij het zelfstandig behandelcentrum MWCZ, waarvan hij mede initiatiefnemer en oprichter is. Zijn aandachtsgebied is de implantologie en alle hieraan gerelateerde ingrepen.

Van 2001 - 2007 maakte hij deel uit van het bestuur van de NVOI. Vanaf eind 2010 voorzitter van de Stuurgroep Financiële Hersteloperatie ADRZ met als opdracht een reorganisatie van het fusieziekenhuis.
 
 
►  volgende spreker

 
Social Media
DentMerk Benelux B.V. Euroteknika NL Straumann B.V. Anthogyr Pro-Cam Implants B.V. Zimmer Biomet Memodent B.V. Dentsply Sirona MegaGen BioComp Dental B.V. Nobel Biocare Nederland BV Dyna Dental Engineering B.V. Implant Direct Benelux Thommen Medical B.V. dental bauer Nederland Easier Dental Care Dent-Med Materials B.V.